Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla pyritään poistamaan ja ennaltaehkäisemään eri syistä johtuvia kehon rasitustiloja. Nykypäivän lisääntynyt päätetyö ja liikkumattomuus, stressi ja erilaiset sairaudet sekä raskas kuntoilu voivat aiheuttaa kehoon kuormitusta, joka oireilee lihaskipuina ja -kireyksinä ja voi aiheuttaa myös mm. päänsärkyä, huimausta tai nivelkipuja. Usein oireet helpottavat jo ensimmäisen hierontakerran jälkeen, mutta pitkään jatkuneissa rasitustiloissa tarvitaan muutaman hieronnan hoitojakso poistamaan lihaskireydet ja palauttamaan lihasten aineenvaihdunta ennalleen. Säännöllinen hieronta auttaa ennaltaehkäisemään rasitustiloja ja on hyvä lisä osana omaa kehonhuoltoa.

Pyrin aina kartoittamaan kehon viestien taustat ja löytämään syyn (esim. toispuoleisen toistuvan liikkeen oireiden taustalla) ja koulutettuna hierojana tarjoan asiantuntevaa lihashuoltoa parantamaan kehon tasapainoa. Tarvittaessa neuvon jatkotoimia, esim. venytys- ja jumppaliikkeitä vaivojen itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn, tai ohjaan asiakkaan saamaan jatkohoitoa muilta tahoilta. Hieronnan voimakkuus säädellään aina vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja lämpöalustalla varustettu hierontapöytä auttaa pitämään kehon lämpimänä viileämmälläkin säällä.

Soita ja varaa aika p. 050-5858683 tai https://relaxus.fi/ajanvaraus. Mahdolliset vapaat ajat samalle päivälle näet Facebookista – varaukset vain puhelimitse!

Huom! Ajanvarausten peruutukset viimeistään 24h aiemmin, peruuttamaton tai myöhässä peruttu aika veloitetaan kokonaisuudessaan.

HINNASTO

Osa- ja puolihieronnat:

Hieronta 30 min.      –    33 €
Hieronta 45 min.      –    44 €
Hieronta 60 min.      –    55 €
Hieronta 75 min.      –    66 €

Kokohieronta:

Hieronta 90 min.      –    77 €

Intialainen päähieronta:

Kesto n.40 min.      –    55 € (sis. alv.24%)

Sarjahoidot:

3 x 30 min. hieronta – 90 € (30 € / kerta)
3 x 45 min. hieronta – 120 € (40 € / kerta)
3 x 60 min. hieronta – 150 € (50 € / kerta )

(voimassa 3 kk ostopäivästä)

Opiskelijat, eläkeläiset ja hoitovapaalla olevat -10% kertahinnoista.

HIERONTA ON MYÖS OIVA LAHJA – MUISTA LÄHEISTÄSI LAHJAKORTILLA!

Huom! Tilanteet, joissa hierontaa tulee välttää:

  • akuutit traumat (esim. venähdys, revähdys, murtuma)
  • kehon tulehdustilat
  • kuume
  • ihon infektiot
  • laskimotukos
  • verenvuototauti
  • syöpä

Jos kaikki on näiden osalta kunnossa, tervetuloa hierontaan!