Fysioterapia

Fysioterapeutti Anssi Örri ottaa asiakkaita vastaan keskiviikkoisin klo.9.00-18.00

Fysioterapiapalvelut sisältävät tarpeen mukaan lihaskäsittelyä, lihastasapainokartoitusta, neuvontaa ja liikeohjausta sekä akupunktiota.

“25 vuoden työkokemukseni fysioterapeuttina ja itsenäisenä ammatinharjoittajana on jakautunut kahteen selvästi erilaiseen jaksoon. Vastaanottotyössä olen kohdannut laidasta laitaan fysioterapiapalveluja tarvitsevia, kaikenikäisiä ihmisiä. Maajoukkuefysioterapeuttina  sain tutustua huippu-urheiljan arkeen lähietäisyydeltä (Suomen mäkimaajoukkueen fysioterapeutti 2001 -2002, Norjan mäkimaajoukkueen fysioterapeutti 2002 -2009, Suomen mäkimaajoukkueen fysioterapeutti 2010 -2014).

Vaikka tehtävät kuulostavat kovin erilaisilta, on kokemus opettanut minulle että hyvään lopputulokseen pääseminen vaatii aina kuitenkin samoja asioita. Yhdessä määritelty kokonaiskuva ja tavoite, sekä hyvä yhteistyö vievät pitkälle.

Eniten kokemusta minulle on karttunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta. Hyväksi työvälineeksi on osoittautunut AKUPUNKTIO, jota olen käyttänyt tule -vaivojen hoidossa kohta jo 20 vuotta. Akuutit, kivuliaat tilanteet ovat akupunktion vahvinta käyttöaluetta (esim. niskaperäiset päänsäryt, migreeni sekä lihas- ja nivelkivut).

Kokonaisvaltainen hoitokäsitykseni tiivistyy LIHASTASAPAINO -ajattelussa. Lihastasapainokartoituksella pyritään löytämään lihasheikkoudet ja -kireydet, joihin harjoittelu kohdistetaan. Uskon myös, että hyvin kohdistetuin harjoittein saadaan tuloksia ilman että harjoitteluun uppoaa kohtuuttomasti aikaa. Lupaan, että en hukuta sinua harjoitteisiin!! 🙂 ” -Anssi

Hinnasto (alv. 0%, teveydenhuollon veroton palvelu)

  • 60 min.   –   68 € (ensimmäinen käynti aina 60 min.)
  • 45 min.   –   56 €
  • 30 min.   –   45 €

Tutustumistarjous -20% ensimmäisestä käynnistä!

Huom! Lääkärin lähetteellä hoidot oikeuttavat Kela-korvaukseen.

Ajanvaraus